Polyvalent medewerker Logistics & Warehouse

Als Polyvalent medewerker logistics & warehouse  werken in ons team:

  • Jouw takenpakket bestaat uit :opmaak van uitvoer- en export documenten, orderverwerking, beheer en opvolging van dagelijkse transportplanning, begeleiden en aansturen van magazijniers, zorgen  voor de goede magazijnwerking en stockbeheer
  • Je bent een toegewijde medewerker die verantwoordelijkheid krijgt en neemt, sterk is in communicatie, vlot meertalig is, oog heeft voor detail, een sterke gevoel voor organisatie bezit en hands on is.
  • Je bent  hoger opgeleid en kiest voor een organisatie waarin goede werkrelaties, nauwe samenwerking met collega’s en open communicatie voorop staan.

Een boeiende en zeer afwisselde job in een uitdagende werkomgeving en een aantrekkelijk salarispakket staan op jou te wachten.

Durf jij de uitdaging aan? Ja?

Medewerker Commerciële Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker om het team op de binnendienst van de verkoopafdeling te ondersteunen.
Ben jij iemand met de juiste skills en sta je open voor een uitdagende job? Dan is dit misschien een job voor jou!

Operator voorbewerking/bereiding

Sodiko is een producent van alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Als 'operator bereiding' ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten volgens de recepturen. Ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het beheer van de voorraden van alle grondstoffen behoren tot jouw taken.

Heb jij een A2 diploma, bij voorkeur in de voedingsindustrie, én een passie voor kwaliteit ?  Dan ben jij de persoon die wij zoeken !  Neem zo snel mogelijk contact met ons op !

Export & Sales Assistant

Als Export & Sales Assistant werken in ons sales team?Jouw droomjob?

Als Sales en Export Assistant bestaat jouw takenpakket uit onder andere: prijsoffertes maken, uitwerken van producten, beheer van bestellingen, opbouw van klantrelaties,...
Een boeiende en zeer afwisselende job in een uitdagende werkomgeving en een
aantrekkelijk salarispakket staan op jou te wachten!

Voel jij je aangetrokken tot deze functie met internationale uitstraling? Ja?

Technicians/Techniekers

Waarborgen van de technische operationaliteit van het machinepark door het uitvoeren van preventief onderhoud en storingsinterventies. Met de nadruk op elektrotechniek/PLC/instrumentatietechnieken, alsook op mechanisch en pneumatisch vlak.

Flexibiliteit, projectmatig werken en een echte teamplayer zijn is dan ook onontbeerlijk.  U zal worden ingeschakeld in de technische permanentie. U vormt een cruciale schakel tussen de werkvloer en het technisch management.

Productie-operator

Je staat in voor de bediening van meerdere installaties en machines(opstarten, stilleggen,afstellen,ombouwen,parameters bijstellen,...) en zorgt voor de goede werking en eerstelijnsonderhoud van de machines. Je stelt de machines en apparaten af en verhelpt eenvoudige storingen. Je controleert de productieparameters en in gaval van problemen stuur je bij. Het controleren van de doorstroom van grondstoffen naar de machines behoort ook tot jouw taken

Ben je bereid in 2-ploegenstelsel te werken, stipt en zorg je voor een propere en hygiënische werkomgeving? Ben je leergierig en een echte teamspeler?

Dan is deze job misschien iets voor jou!

Français